Κωνσταντίνος Βασάλος: Το τηλέφωνό μου χτυπάει συνέχεια για προτάσεις ακόμα και...!
Www.true.gr

Κωνσταντίνος Βασάλος: Το τηλέφωνό μου χτυπάει συνέχεια για προτάσεις ακόμα και…!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραμένει ένα από τα πιο «hot» ονόματα του Survivor που ολοκληρώθηκε πριν μερικές εβδομάδες και αυτό φαίνεται και από τις προτάσεις του.

«Από τότε που τελείωσα τη στρατιωτική μου θητεία μέχρι το ‘‘Survivor’’ δεν έχω χάσει ούτε μία προπόνηση. Το πιστεύεις; Το bodybuilding και η γυμναστική μπήκαν στη ζωή μου μετά τον Στρατό. Μέχρι τότε ούτε ήθελα να ακούω για βάρη και γυμναστήρια», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Πώς απέφυγε τις παγίδες του χώρου του bodybuilding; «Είναι λογικό οι περισσότεροι να συνδέουν το bodybuilding με τα αναβολικά. Τα αναβολικά πλέον κυκλοφορούν παντού. Εγώ πάλι λέω από την εμπειρία μου ότι είναι εφικτό κάποιος να αποκτήσει ένα καλογυμνασμένο σώμα με σκληρή δουλειά και υπομονή. Βέβαια δεν γίνεται τίποτε αν θες να βγεις στην παραλία μέσα σε τρεις μήνες σαν τον Σβαρτσενέγκερ».Έχει προετοιμάσει καθόλου τον εαυτό του για τη μέρα που θα κοπάσει ο απόηχος του «Survivor»; «Το έχω στο μυαλό μου ότι όλο αυτό κάποια στιγμή θα σβήσει. Μπήκαμε σε ένα παιχνίδι και γίναμε διάσημοι μέσα από αυτό».

Η επόμενη μέρα πού θα τον βρει; «Δεν ξέρω τι μου ξημερώνει γιατί χτυπάει το τηλέφωνό μου για διάφορες προτάσεις, ακόμη και τηλεοπτικές. Ειλικρινά δεν ξέρω».

Πηγή thestival.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr