Οι εξελίξεις για την πρεμιέρα του Nomads και του Survivor 2
Www.true.gr

Οι εξελίξεις για την πρεμιέρα του Nomads και του Survivor 2

Πυρετωδώς προχωράει ο με το νέο ριάλιτι επιβίωσης Nomads. Το νέο παιχνίδι θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μάλιστα όπως γράφει η Espresso το Nomads δεν θα κοντραριστεί απευθείας με το Survivor 2. Σύμφωνα με την εφημερίδα το Survivor θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν σε ένα εξάμηνο.

Τα ονόματα που είναι πολύ κοντά στο να υπογράψουν για την συμμετοχή τους στο Nomads προέρχονται από τον χώρο κυρίως της τηλεόρασης αλλά και του μόντελινγκ.

Το μεγάλο ενδιαφέρον εστιάζεται στο κομμάτι των διάσημων. Στην περίπτωση αυτή ακούγονται πολλά ονόματα όπως εκείνο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.


Πολύ κοντά σε συμφωνία φαίνεται πως είναι και ο Μιχάλης Ζαμπίδης ενώ την ίδια ώρα έχουν ακουστεί τα ονόματα των Δημήτρη Αλεξάνδρου και Γιώργου Μανίκα. Ιδιαίτερη αναμένεται να είναι η συμμετοχή του γνωστού σεφ Διονύση Αλέρτα.

Οι υπεύθυνοι όμως θέλουν να βάλουν στο ριάλιτι και έναν απρόβλεπτο χαρακτήρα και για τον ρόλο αυτό φαίνεται πως έχουν υπόψη τους τον Τρύφωνα Σαμαρά.


Την ίδια ώρα ένα ακόμη όνομα που έχει ακουστεί είναι εκείνο της Μάγκυς Χαραλαμπίδου και της Άρτεμις Αστεριάδη, της Έλενας Γαλύφα καθώς και της Ευαγγελίας Τσιορλίδα.

Στη δεύτερη ομάδα των ημι- διασήμων στην οποία θα ανήκουν λιγότερο γνωστοί παίκτες έχουν ακουστεί τα ονόματα της Γωγώς Γαρυφάλλου, του Πρόδρομου, του Ηλία Βαλάση καθώς και της Άσπας Τσίνα.

Πηγή newsbeast.gr/

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr