Ξέσπασμα της Σόφης Πασχάλη: «Βλέπω κοριτσάκια να με βρίζουν γιατί είναι ερωτευμένα με τον Αγγελόπουλο!» (Video)

Η Σόφη Πασχάλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και μίλησε για τις εμπειρίες της στο »Survivor».

Black Mask Για λαμπερή επιδερμίδα από την πρώτη ήμερα μόνο με 3,82€
Ισχύει ότι πίνουν χυμούς και τρώνε φρούτα πριν από τα αγωνίσματα; «Ναι! Αλλιώς θα πέφταμε κάτω!», απάντησε η Σόφη Πασχάλη.Ποιον συμπάθησε περισσότερο; «Έναν; Νομίζω τείνω στην Ευρυδίκη», απάντησε η γυμνάστρια.
Τι λέει για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το ριάλιτι επιβίωσης όσον αφορά τα μηνύματα που προωθεί στους τηλεθεατές; «Εγώ δεν είδα λάθος μηνύματα. Εγώ είδα ανθρώπους που τους αφήνουν κάπου και προσπαθούν να επιβιώσουν. Αυτό που είδα είναι ότι αν δεν τρως τα πράγματα μεγενθύνονται…Είχαμε βάλει έναν κακό κανόνα εμείς σαν ομάδα. Να βάζουμε ότι βρίσκουμε σε τροφή στο τραπέζι για όλους…».Για τις αντιδράσεις και τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται στα social media μετά από την κόντρα της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τόνισε: Έχει μεγεθυνθεί πολύ το θέμα. Είναι ένα παιχνίδι. Βλέπω κοριτσάκια να με βρίζουν…»
«Γιατί είναι ερωτευμένα με τον Αγγελόπουλο», της τόνισε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. «Ναι!», απάντησε η Σόφη Πασχάλη.
Τι θέλει να πει στους χρήστες των social media που εκφράζονται αρνητικά για εκείνη; «Σας αγαπώ! Μην συνεχίζετε να το κάνετε με τα άλλα παιδιά που θα βγουν. Ας σταματήσει σε μένα. Ειδικά στη Λάουρα! Δεν θα το αντέξει!».