Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: ΤΕΛΟΣ οι Ομάδες! «Στον αγώνα πρέπει να είμαστε εχθροί με τους »Διάσημους»»

Οι παίκτες και των «Διάσημων» και των «Μαχητών» μιλούν για την ατμόσφαιρα που επικρατεί ανάμεσά τους, στην παραλία όπου συμβιώνουν

Μόλις κυκλοφόρησε το trailer του «Survivor» για το επεισόδιο της Κυριακής. Οι παίκτες και των δύο ομάδων μιλούν για την ατμόσφαιρα που επικρατεί ανάμεσά τους, στην παραλία όπου συμβιώνουν. «Κάτι έχει »σπάσει» ανάμεσά μας», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Χρανιώτης. Σε άλλο πλάνο, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης λέει στον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Στο αγώνα πρέπει να είμαστε εχθροί (με τους »Διάσημους»).

Ο μισθοφόρος μιλώντας στην κάμερα του «Survivor» τονίζει: «Έστριψαν δεξιά. Εμείς συνεχίζουμε ευθεία. Προσπαθούμε να τους κάνουμε να πάνε ευθεία η να στρίψουμε δεξιά μαζί τους».

Προφανώς η ένταση που υπήρξε ανάμεσα στους «Διάσημους» και τους «Μαχητές» στο τελευταίο αγώνισμα για έπαθλο, δεν έχει εκτονωθεί ακόμα. Σε εκείνο το αγώνισμα, ενώ το σκορ ήταν 9-9, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αγώνιστηκε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Ο Ντάνος κέρδισε και οι «Διάσημοι» πανηγύρισαν για λίγο. Ο μισθοφόρος όμως έκανε ένσταση, λέγοντας πως ο Ντάνος παραβίασε έναν κανονισμό. Συγκεκριμένα δεν πάτησε ένα ξύλινο σκαλοπάτι. Ο αγώνας επαναλήφθηκε και ο Αγγελόπουλος έχασε από τον Μάριο, γεγονός που προκάλεσε εκνευρισμό στους «Διάσημους» και αμηχανία στους «Μαχητές».

Πηγή