Λεφτά με την σέσουλα! Δείτε την αμοιβή Διάσημων και Μαχητών-Τα κέρδη του Acun Ilicali

Πολύς λόγος έχει γίνει για την αμοιβή των παικτών του Survivor, αλλά και το κόστος της διαφήμισης και τα έσοδα του Τούρκου παραγωγού, Acun Ilicali.

Οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει δεν έχουν αποκαλύψει το παραμικρό για τις απολαβές τους, ενώ κάποιοι εξ’ αυτών έχουν απλά διαψεύσει δημοσιεύματα για το ύψος της αμοιβής τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, που παρουσίασε αναλυτικούς πίνακες, Διάσημοι και Μαχητές αμείβονται με διαφορετικό ποσό για την κάθε εβδομάδα παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο, ενώ μεγάλος κερδισμένος είναι, φυσικά, ο Acun, που βάζει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς ποσά που… «ζαλίζουν».

Happy Day: Ποιο στέλεχος του ΣΚΑΙ «κάρφωσαν» για το λάθος spoiler του Survivor;


Όπως ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη, οι Διάσημοι πληρώνονται κάθε εβδομάδα από 1.500 έως 2.500 ευρώ. Δηλαδή, για 20 εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, ο παίκτης με τον μικρότερο μισθό παίρνει 30.000 ευρώ και ο πιο ακριβοπληρωμένος 50.000 ευρώ.

Οι Μαχητές παίρνουν μικρότερα ποσά. Συγκεκριμένα, η εβδομαδιαία αποζημίωση κυμαίνεται από 550 έως 750 ευρώ, άρα, στις 20 εβδομάδες, τα χρήματα που θα πάρει ο κάθε παίκτης θα είναι από 11.000 έως 15.000 ευρώ.

Survivor: Η επόμενη μέρα για Ντάνο και Ευρυδίκη-Πώς σχολίασαν την αποχώρηση Χρανιώτη


Αν τα παραπάνω ποσά δεν σας φαίνονται μεγάλα, τα κέρδη που αποφέρει το ριάλιτι επιβίωσης σίγουρα θα σας εκπλήξουν! Η διαφήμιση κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, «αγγίζει» τα 200 ευρώ το δευτερόλεπτο. Έτσι, ένα διαφημιστικό διάλειμμα 12 λεπτών αποφέρει κέρδη ύψους 144.000 ευρώ.

Παράλληλα, υπάρχει και η τοποθέτηση προϊόντος που προβάλλεται μέσα στο επεισόδιο, όπως για παράδειγμα στα έπαθλα. Η άμεση αναφορά διάρκειας έως 2 λεπτά κοστίζει 24.000 ευρώ, ενώ η έμμεση αναφορά διαρκεί μέχρι 4 λεπτά και κοστολογείται στα 36.000 ευρώ.

Δείτε στο βίντεο όλες τις λεπτομέρειες:

Πηγή peoplegreece.com