Κλάμα: Δείτε Πώς βλέπουν τους άλλους παίκτες του Survivor οι ξαναμμένες θαυμάστριες του Αγγελόπουλου? Με το Χανταμπάκη θα Λιώσετε!

Είναι πλέον κοινώς αποδεκτό ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του φετινού Survivor.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι αγωνιστικά οι Μαχητές έκαναν λάθος που τον έδιωξαν τόσο νωρίς αφού πολλές από της νίκες των Διάσημων οφείλονται στις αθλητικές ικανότητες του. Αυτό σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα του και την εξωτερική του εμφάνιση τον έχουν κάνει εξαιρετικά δημοφιλή στις γυναίκες.Έχει θαυμάστριες σε όλο των ηλικιακό εύρος και τον στηρίζουν καθημερινά στα social media. Είναι όλες τους υπερβολικά εκδηλωτικές για το πόσο λατρεύουν τον Γιώργο.
Οι θαυμάστριες αυτές αποτελούν και έναν από τους κυριώτερους λόγους που ο Αγγελόπουλος δίνεται τόσο ψηλά στοιχηματικά. Είναι στην κορυφή των μπουκ και οι οργανωμένες οπαδοί του το χαίρονται. Η κάθε μία φυσικά τον φαντασιώνεται δίπλα της. Μπορεί όταν ανταγωνίζεται τους άλλους παίκτες όλες οι θαυμάστριές του να είναι ενωμένες. Αλλά όταν πρόκειται για τον Γιώργο εκτός αγωνισμάτων τότε όλες τον διεκδικούν στο μυαλό τους για τον εαυτό τους.


Οι ρουβίτσες του Αγγελόπουλου είναι έτοιμες να βγάλουν τα μάτια σε όποιους κοντράρουν τον αγαπημένο τους Γιώργο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν το ριάλιτι γινόταν σε στούντιο στην Ελλάδα θα έσκαγαν κάθε μέρα με πανό που θα ανέγραφαν συνθήματα υπέρ του ειδώλου τους. Θα έφτιαχναν πιο καυτή εξέδρα και από αυτή της Τούμπας. Και θα ήσαν έτοιμες να ξεμαλλιάσουν όποια παίκτρεια του παιχνιδιού τον γλυκοκοίταζε.
ες του Γιώργου έχουν μάτια μόνο γι’ αυτόν άραγε;
Αυτές λοιπόν οι θαυμάστριες όταν παρακολουθούν το παιχνίδι μπορεί να έχουν μάτια μόνο για τον Γιώργο, ωστόσο έχουν παρατηρήσει και τους άλλους παίκτες δίπλα του. Το ερώτημα είναι πώς τους βλέπουν. Ειδικά όταν είναι ξαναμμένες από το ιδρωμένο και ηλιοκαμένο σώμα του Αγγελόπουλου. Όλοι οι άλλοι γύρω του θα φαντάζουν κάπως περίεργοι στα μάτια τους. Στο ερώτημα αυτό ερχόμαστε να απαντήσουμε εμείς. Κάναμε την απαραίτητη έρευνα και καταγράψαμε φωτογραφικά το πώς βλέπουν τους ανταγωνιστές του Γιώργαρου οι γυναίκες φαν του. Πατώντας την κάθε φωτογραφία θα αποκαλυφθούν τα αποτελέσματα της έρευνάς μας.

Πηγή sugklonistiko.gr