Η παραγωγή του Survivor αποχαιρετά την Ειρήνη Παπαδοπούλου! Δείτε το μήνυμα που έγραψαν για την... "Μπουλντόζα" του reality!
Www.true.gr

Η παραγωγή του Survivor αποχαιρετά την Ειρήνη Παπαδοπούλου! Δείτε το μήνυμα που έγραψαν για την… «Μπουλντόζα» του reality!

Όσοι παρακολουθήσατε χθες το επεισόδιο του Survivor, θα καταλάβατε πως η είδηση με την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου δεν ήταν ράδιο αρβύλα!

Η τραγουδίστρια του reality επιβίωσης αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι για προσωπικούς λόγους όπως πληροφορηθήκαμε!
Η παραγωγή του Survivor θέλησε με μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Instagram να «αποχαιρετήσει» την παίκτρια των «Διάσημων»: «H Ειρήνη Παπαδοπούλου αποφάσισε να αποχωρήσει για προσωπικούς λογούς από το παιχνίδι.

Το #SurvivorGR είναι το πιο δύσκολο τηλεοπτικό παιχνίδι στον κόσμο και οι παίκτες πρέπει να αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες, μα πιο πολύ τον ίδιο τους τον εαυτό. Ας ελπίσουμε πως η Ειρήνη πήρε την πιο σωστή απόφαση για αυτήν!!We are gonna miss you» ήταν το σχόλιο τους! Δείτε την επίσημη ανάρτηση παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr