Η κίνηση-ματ του Σπαλιάρα στην ψηφοφορία που εκνεύρισε τους μαχητές…! Με τον Σπαλιάρα δεν τα βάζεις. Με τον Σπαλιάρα…

Το ‘χει η μοίρα του Γιάννη Σπαλιάρα σε όποια ομάδα και αν πηγαίνει να μπαίνει στο στόχαστρο των συμπαικτών του και να είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος για να ψηφιστεί προς αποχώρηση.

Θυμηθείτε πόσες φορές βρέθηκε στον τάκο όταν ήταν στην ομάδα των διασήμων και πόσες φορές συνέβη κάτι αντίστοιχο μετά τη μεταγραφή του στους μαχητές. Ο Σπαλιάρας μπορεί με το χαλαρό στιλάκι και την cool συμπεριφορά να κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο στην αρχή λόγω της περίφημης δήλωσης για τις 4000, τον αντιμετώπιζε με καχυποψία, όμως τους συμπαίκτες του δεν τους κέρδισε ποτέ.

Και είναι τόσο άτυχος που ακόμα και σε μια ψηφοφορία όπως η σημερινή, στην οποία η λογική έλεγε ότι δεν θα γινόταν να κινδυνεύσει (αφού πλέον ψηφίζονται οι πιο δυνατοί παίκτες), θα βρεθεί και πάλι στο μάτι του κυκλώνα…

Ο λόγος έχει όνομα και επώνυμο: Γιώργος Αγγελόπουλος. Οι πρώην μαχητές, οι οποίοι περηφανεύονται στις δηλώσεις τους on κάμερα ότι είναι μετρ της στρατηγικής για κάποιον ακατανόητο λόγο έχουν αποφασίσει να στοχοποιήσουν τον Αγγελόπουλο…

 


Και το ακατανόητο ασφαλώς δεν αφορά στην επιλογή του προσώπου (απολύτως λογική, αλλά στο timing). Με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού να καθορίζουν ακόμα το αποτέλεσμα, μόνο κάποιος ανόητος θα μπορούσε να πιστέψει ότι ο Ντάνος αν προταθεί έχει πιθανότητες να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

 

Η ουσία είναι ότι οι μαχητές έχουν πάρει αυτή την απόφαση και εφόσον ο Αγγελόπουλος δεν κατορθώσει να πάρει την ασυλία, τότε έχει τουλάχιστον 3 ψήφους στο τσεπάκι (Μάριος, Μισθοφόρος, Βασάλος και πιθανότατα και την ψήφο της Σάρας). Και κάπου εδώ έρχεται και δένει ο «Mr 4000».


Σύμφωνα με τον μισθοφόρο, όποιος παίκτης των πρώην μαχητών δεν ακολουθήσει την απόφαση της ομάδας να ψηφίσει Αγγελόπουλο, θα έχει προδώσει τους συμπαίκτες του. Ο Σπαλιάρας απ’ την άλλη αν και γνωρίζει ότι θα μπει στο στόχαστρο της ομάδας του, δεν πρόκειται να ακολουθήσει την απόφαση τους και να ψηφίσει τον Αγγελόπουλο, ο οποίος είναι φίλος του από την αρχή του παιχνιδιού, οπότε όπως καταλαβαίνετε μετά τον Ντάνο και ο Σπαλιάρας μπαίνει στο στόχαστρο των μαχητών.
Πράγμα όχι απαραίτητα κακό για τον ίδιο καθώς, μπορεί να χάσει την εμπιστοσύνη των τριών μαχητών, θα κερδίσει όμως την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Φαναστείτε σκηνικό. Δυο μαχητές, ας πούμε ο Βασάλος και ο Μάριος κερδίζουν την ασυλία. Από την ψηφοφορία βγαίνει προτεινόμενος ο Ντάνος και οι άλλοι δυο που έχουν το κολιέ επιλέγουν Σπαλιάρα και Βαλαβάνη. Ο Σπαλιάρας είναι προτεινόμενος, έχει πάει κόντρα στην ομάδα του για να μην ψηφίσει Αγγελόπουλο και επιλέγει τελικά Βαλαβάνη, η οποία αποχωρεί από το παιχνίδι (εκτός αν στην τετράδα των προτεινόμενων μπει και η Σάρα οπότε κουνάει αυτή μαντήλι). Τι λέτε; Γίνεται μετά ο ήρωας του Twitter ή όχι;

Πηγή /menshouse.gr/