Η Ελένη Δάρρα αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη με τα φλερτ στο Survivor
Www.true.gr

Η Ελένη Δάρρα αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη με τα φλερτ στο Survivor

Η Ελένη Δάρρα σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία του survivor.

Περίμενες ότι θα αγαπηθεί τόσο πολύ το παιχνίδι;
Η αλήθεια είναι ότι η έκταση που έχει πάρει το παιχνίδι δεν ήταν κάτι για το οποίο ήμασταν προετοιμασμένοι, τουλάχιστον εμείς οι Μαχητές , γιατί δεν είμαστε άνθρωποι του τηλεοπτικού χώρου. Ούτε μπορούσαμε να φανταστούμε τη δύναμη της κάμερας, ούτε το πόσο θα μπορούσε να μας αγαπήσει ο κόσμος.
Πού πιστεύεις ότι οφείλεται η επιτυχία του;
Στην επιλογή των παικτών, οι οποίοι συγκρότησαν μια δυνατή ομάδα προσωπικοτήτων, καθώς και στα αγωνίσματα. Ο κόσμος ένιωθε λες και βλέπει κάθε μέρα Τσάμπιονς Λιγκ. Ήσουν από τους Μαχητές που υποστήριξαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο.
Τελικά, ήταν λάθος σας να τον διώξετε από την ομάδα;
Η απόφαση της ομάδας μου με έβρισκε αντίθετη. Δεν ήξερα αν ο Γιώργος θα είναι ο νικητής, αλλά αισθανόμουν ότι θα έφτανε στον τελικό. Το διέκρινα από το πρώτο αγώνισμα, γιατί είδα την μαχητικότητά του. Πιστεύω ότι η απουσία του στοίχισε στην ομάδα μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι παίκτες δεν ήταν ικανοί.
Έχεις κρατήσει επαφές με συμπαίκτες σου;
Έχω πολύ καλή σχέση με τον Μάριο Ιωαννίδη, τον Ορέστη Τσανγκ και τον Πάνο Αργιανίδη. Παράλληλα, τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια στον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ενώ φίλες μου είναι η και η Ειρήνη Κολιδά. Γενικά, με όλα τα παιδιά έχω επαφές.
Πηγή:Mytv

Πηγή: gossip-tv.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr