Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Μπο τα «έσπασαν» σε κρουαζιερόπλοιο!
Www.true.gr

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Μπο τα «έσπασαν» σε κρουαζιερόπλοιο!

Έγινε χαμός πάνω στο πλοίο! Έμειναν με το στόμα ανοιχτό οι επιβάτες!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο BO έφεραν το Survivor στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Νεφέλη με μια συναυλία εν πλω με τις αγαπημένες τους επιτυχίες. Οι πρώην παίκτες του Survivor μετά την τεράστια επιτυχία του reality έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό και οι μετοχές τους έχουν ανέβει κατακόρυφα.

Ο Μπο ταρακούνησε όλο το κρουαζιερόπλοιο με τις rap επιτυχίες του ενώ η Ειρήνη Παπαδοπουλου ξεσήκωσε τους επιβάτες με τις χορευτικές της κινήσεις. Αυτό που έκανε εντύπωση και άφησε με ανοιχτό το στόμα όλους τους επιβάτες, ήταν ο σέξι χορός της στην επιτυχία της χρονιάς «Despacito».Ο Μπο επιβιβάστηκε στο κρουαζιερόπλοιο την Παρασκευή το πρωί και πριν τη συναυλία έκανε τις βόλτες του στα σοκάκια της Μυκόνου, στα παράλια της Τουρκίας στη Σάμο και τη Μήλο, ενώ η αγαπημένη «μπουλντόζα» ανέβηκε στο κρουαζιερόπλοιο μόνο για μια μέρα γιατί έχει πολλές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Αμέσως μετά τη συναυλία οι δύο «Διάσημοι» του Survivor υπέγραψαν αυτόγραφα και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες με τους θαυμαστές τους…

Πηγή zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr