Η απίστευτη αποκάλυψη του Χανταμπάκη και η έκρηξη του Αρναούτογλου: «Πρέπει να είσαι πολύ…

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν καλεσμένος στο The 2night Show

και αποκάλυψε πως μετά το survivor, κατέβασε από το Instagram όλα τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες με τον γιο του, μιας και κάποιοι έβριζαν τον γιο του – «δέχτηκα δέκα μηνύματα βαριά» – και του έστελναν απρεπή μηνύματα και άσεμνες φωτογραφίες.
Ο Στέλιος τόνισε: «Για οποιονδήποτε φανατισμό πήρε όλη αυτή η ιστορία νομίζω ότι υπεύθυνος είμαι εγώ και σε καμία περίπτωση η οικογένειά μου. Έβριζαν τον γιο μου πάρα πολύ, μου έστελναν φωτογραφίες περίεργες με το γιο μου. Κατάλαβαν ότι είναι το μόνο πράγμα που με ενοχλεί. Μου έστελναν φωτογραφίες με γεννητικά όργανα και «πόσο αντέχει το παιδί σου»».
Αυτές τις δηλώσεις του Στέλιου άκουσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ξέσπασε«Πρέπει να είσαι πολύ μ@λ@κ@ς για να στείλεις ένα βιντεάκι και να κατηγορείς ένα παιδάκι 3,5 χρονών. Τώρα με συγχύζεις γιατί έχουμε παιδί στην ίδια ηλικία. Ότι πρόβλημα μπορεί να έχω μαζί σου, το έχω μαζί σου. Να πιάνουμε στο στόμα μας οικογένειες και παιδιά, μου φαίνεται αδιανόητο».

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/media-tv/story/489840/h-apisteyti-apokalypsi-toy-xantampaki-kai-i-ekrixi-toy-arnaoytogloy-prepei-na-eisai-poly-m-l-k-s#ixzz4k9RaAmAv