Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι επαγγελματικές προτάσεις μετά το Survivor και η επιθυμία της για το επόμενο βήμα
Www.true.gr

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι επαγγελματικές προτάσεις μετά το Survivor και η επιθυμία της για το επόμενο βήμα

Οι πέντε μήνες στο Survivor άλλαξαν τη ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, από την άποψη πως απέκτησε φανατικούς θαυμαστές που την ακολουθούν στα social media. Πλέον, την αναγνωρίζουν στο δρόμο και της μιλούν σαν να την ξέρουν χρόνια.

Τη φοβίζει, άραγε, αυτή η ξαφνική αλλαγή; «Όταν ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, δεν είχαμε καμία πληροφόρηση για το τι ακριβώς συμβαίνει. Το μόνο που μας είχε πει η παραγωγή τους πρώτους τρεις μήνες είναι ότι το Survivor σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ουσιαστικά αντιληφθήκαμε ότι γίνεται χαμός όταν είδαμε να έρχεται ο Σάκης Ρουβάς στον Άγιο Δομίνικο. Αυτό που μου συμβαίνει είναι πρωτόγνωρο. Δεν με έχει τρομάξει. Απεναντίας, η αγάπη και η αγκαλιά του κόσμου με γεμίζει απίστευτα πολύ, γνωρίζοντας πως δεν έκανα και κάτι σημαντικό, κάτι σπουδαίο. Έχω βάλει κι εγώ τα κλάματα με κοριτσάκια που έρχονται με τόση αγάπη να βγούμε μια φωτογραφία και να με αγκαλιάσουν».
Αρκετοί από τους παίκτες του Survivor ήδη εξαργυρώνουν τη δημοφιλία τους, είτε κάνοντας εμφανίσεις επί πληρωμή σε events είτε διαφημίζοντας προϊόντα μέσα από τα social media. «Εγώ θέλω να εξακολουθήσω να είμαι η Ευρυδίκη και να μη γίνω μαϊντανός. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά θέλω να παραμείνω προσγειωμένη και να μην πετάω στα σύννεφα. Μακάρι όλο αυτό να το αξιοποιήσω κάνοντας πράγματα και να μην είναι απλά μια φωτοβολίδα. Είμαι μόλις δύο εβδομάδες στην Ελλάδα. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις οι οποίες πρέπει να συζητηθούν και να αποφασίσω τι θα κάνω από εδώ και στο εξής. Το μόνο σίγουρο είναι πως θέλω να μείνω στην τηλεόραση και να ασχοληθώ με τα αθλητικά». 

πηγη:peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr