Ειρήνη Παπαδοπούλου: Προσπάθησε τελικά η παραγωγή να τη μεταπείσει για να μείνει στο Survivor;

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου συμμετείχε με επιτυχία στο Survivor. Εκτός από τις θεαματικές της επιδόσεις στα αγωνίσματα, με την πάροδο του χρόνου κατάφερε να κερδίσει και την αγάπη του κόσμου.

Ωστόσο, αποφάσισε να αποχωρίσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης. Στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη και στο Panorama Survivor λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor είπε πως δεν ταίριαξε με το περιβάλλον της ομάδας, ζορίστηκε. Δήλωσε ακόμη πως με την αποχώρησή της έδωσε χαρά και στους συμπαίκτες της, αλλά και στους δικούς της ανθρώπους στην Ελλάδα.

Μια δήλωση που συζητήθηκε ήταν όταν είπε: «Ήταν όλα μαζί. Σκεφτόμουν για αρκετές μέρες πολλά πράγματα που με οδήγησαν να πάρω τη συγκεκριμένη απόφαση. Θεωρώ πως κάποιοι από τους συμπαίκτες μου χάρηκαν και ανακουφίστηκαν που έφυγα».


Παρότι η παραγωγή του Survivor προσπάθησε να τη μεταπείσει, εκείνη είχε πάρει ήδη την απόφασή της. «Η παραγωγή ήταν πάντα δίπλα μας και το πρώτο της μέλημα ήταν να είμαστε καλά εμείς, οι συμμετέχοντες. Θέλω, όμως, στη ζωή μου, όταν παίρνω μια απόφαση, να μη μετανιώνω και να προχωράω παρακάτω» σχολίασε στη συνέντευξή της στο People η τραγουδίστρια.

Πηγή