Ειρήνη Παπαδοπούλου: Μετά το Survivor “σάρωσε” στην Βόρεια Ελλάδα!

Την αγαπήσαμε μέσα από το Survivor και το χαρακτήρα που έδειξε στο παιχνίδι και το κοινό την αποθέωσε μετά την οικειοθελή αποχώρησή της. Ο λόγος για την “μπουλντόζα” Ειρήνη Παπαδοπούλου που έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης και συνεχίζει να τα”σαρώνει” όλα.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό, αλλά συνεχίζει να είναι η αγαπημένη παίχτρια του ελληνικού Survivor. Και αυτήν την αγάπη του κόσμου την συναντά όπου κι αν βρεθεί. Έτσι έγινε και το Σαββατοκύριακο που βρέθηκε στη βόρεια Ελλάδα για συναυλίες και εκεί την περίμενε μια μεγάλη αγκαλιά από τον κόσμο.

 

Συγκεκριμένα το Σάββατο εμφανίστηκε live στην Ξανθή (My Club) και την Κυριακή στην Κομοτηνή (La Cage Noire). Συνολικά πάνω από 2000 άτομα, είχαν κατακλύσει τα δυο καλοκαιρινά μαγαζιά, για να την δουν και να τραγουδήσουν μαζί της, την νέα μεγάλη επιτυχία της «Σ ‘αυτήν να πας» που ακούγεται σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας, και έχει πάνω από 1 εκ. views στο διαδίκτυο.


 


Αυτές τις μέρες, μάλιστα, η Ειρήνη ετοιμάζει και εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία, καθώς και η ίδια, επιθυμεί να δει από κοντά όλο αυτόν τον κόσμο που την αγάπησε και την στήριξε στο Survivor!

Ο φωτογραφικός φακός την συνάντησε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης , αλλά και στο live στην Κομοτηνή.

Πηγή tlife.gr