Ειρήνη Κολιδά: Η Σκληρή φύλαξη στο νησί και η Αποκάλυψη για τα τσιγάρα που ανατρέπει τα πάντα! Δείτε όσα είπε
Www.true.gr

Ειρήνη Κολιδά: Η Σκληρή φύλαξη στο νησί και η Αποκάλυψη για τα τσιγάρα που ανατρέπει τα πάντα! Δείτε όσα είπε

Πρεμιέρα στην Ελλάδα έκανε σήμερα η εκπομπή Survivor Πανόραμα, της Ελεονώρας Μελέτη.

Η πρώτη της καλεσμένη ήταν η Ειρήνη Κολιδά η οποία μίλησε για τα πάντα μέσα στο παιχνίδι, για τις ανάγκες που έχουν οι παίκτες αλλά και τη σχέση μεταξύ των δύο ομάδων.

Ωστόσο, αναφέρθηκε και στην περίοδο που έχουν οι γυναίκες και στο τι ακριβώς γίνεται με τις αλλαγές, όπως είχε αναφέρει και η Σόφι Πασχάλη όταν είχε αποχωρήσει. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η Σόφι εννοούσε ότι επειδή μας κόβεται η περίοδος λόγω αντίξοων συνθηκών σταματάμε να παράγουμε πολλά οιστρογόνα και έχεις πιο πολλά ανδρογόνα όποτε σου κόβεται και η περίοδος και επίσης πολύ οδυνηρό για μας είναι ότι βγάζεις και τρίχες…εγώ έβγαλα τρίχες και το αντιλήφθηκα στο νοσοκομείο…». Μπλιάχ ήταν αυτό που μάθαμε σήμερα από την πρώην παίκτρια των «Μαχητών» διότι δεν περιμέναμε να βγάζουν και παραπάνω τρίχες…

Τέλος,όλοι νομίζαμε ότι ένα τσιγαράκι θα το κάνει κάποιος που καπνίζει… Δεν γίνεται τόσο καιρό ένας καπνιστής να μην κάνει μία τζούρα, και φυσικά είχαμε δει και την φωτογραφία της Λάουρας και είχαμε πιστέψει πως επιτρέπεται το τσιγάρο. Ωστόσο, τώρα έρχεται η Ειρήνη Κολιδά να μας δώσει την απάντηση λέγοντας πως δεν καπνίζει κανείς, δεν επιτρέπεται και πως υπάρχει τρομερή και σκληρή φύλαξη στο κάθε νησί. Η γυμνάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Είναι πιο σκληρά τα πράγματα από αυτά που βλέπετε…».

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr