«Είναι προβληματισμένος ο Ντάνος! Μίλησα χθες μαζί του…»
Www.true.gr

«Είναι προβληματισμένος ο Ντάνος! Μίλησα χθες μαζί του…»

«Ο Ντάνος είναι ένα παιδί πολύ κοντά στον Θεό. Από την πρώτη μέρα έκανε την προσευχή του. Πολλές φορές την κάναμε μαζί».

Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σπαλιάρας σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη.

Τι ημερομηνία λήξης δίνεις στους παίκτες του Survivor;

Απ’ ότι έχουμε δει από αυτά τα realities, οι περισσότεροι εξαφανίζονται. Δεν νομίζω ότι όλα αυτά τα παιδιά θα κρατηθούν στην επιφάνεια. Μπορεί δύο μήνες, μπορεί και έξι. Θα θυμόμαστε τα ονόματα, όπως του Τσάκα και του Πρόδρομου, αλλά δεν νομίζω ότι του χρόνου θα είναι hot. Ο Ντάνος σίγουρα θα παραμείνει.

 Σήμερα έχεις επικοινωνία μαζί του;

Με πήρε χθες. Τον βλέπω προβληματισμένο. Άμα τα έχω χάσει εγώ που είμαι στον χώρο τόσα χρόνια, πραγματικά λυπάμαι τους υπόλοιπους.

Σου είπε ποτέ αν θα πάει για δήμαρχος;Το σκεφτόταν και από πριν. Είχε πει ότι τον ενδιαφέρει. Είχε προτάσεις και προτού μπει στο παιχνίδι.

 

Έκανε την προσευχή του όταν πλησίαζαν οι κάμερες;

Ο Ντάνος είναι ένα παιδί πολύ κοντά στον Θεό. Από την πρώτη μέρα έκανε την προσευχή του. Πολλές φορές την κάναμε μαζί. Προσευχόμουν πέντε φορές τη μέρα επειδή οι δυσκολίες ήταν έντονες και αυτό μου το μετέδωσε ο Ντάνος. Πριν μπω στο παιχνίδι δεν ήμουν έτσι.

Πηγή zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr