«ΔEN έχω απειλήσει καμία παραγωγή. Στην Ειρήνη θα ζητάω συγγνώμη μέχρι να μου…»

Ο Στέλιος Χανταμπάκης θα είναι καλεσμένος στο The 2night Show την Πέμπτη.

Για τις παρεξηγήσεις με τους συμπαίκτες του στο Survivor είπε: «Έχω ζητήσει συγγνώμη σε όλα τα παιδιά. Στην Ειρήνη θα ζητάω μέχρι να μου πει ότι είναι καλά με μένα. Ζήτησα συγγνώμη και στον αδερφό της. Στην Ειρήνη ζήτησα συγγνώμη όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο πολύ πρόσφατα. Προσπάθησα να της δείξω ότι δεν έχω καμία πρόθεση να μην είμαστε καλά. Εκείνη είναι πειραγμένη. Κάθε παρεξήγηση που έγινε την είχαμε συζητήσει πιο πριν όλοι μαζί. Δυστυχώς ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει ότι από κάτι έχει προηγηθεί όλο αυτό».

Για τη νέα του εκπομπή από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ δήλωσε: «Δεν έχω απειλήσει καμία παραγωγή για να πάρω εκπομπή. Είμαι υπεύθυνος των πράξεων μου».


Για το ποιον θέλει νικητή του reality αποκάλυψε: «Ανθρώπινα θέλω να κερδίσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Είναι ο μόνος που μου είχε μεταφέρει ότι έχει οικονομικό πρόβλημα. Ειναι το μόνο που είχε μείνει στο πίσω μέρος του μυαλού του. Ένας τόσο δυνατός άνθρωπος που μου είχε μεταφέρει αυτό. Άρα θα ήθελα να τα πάρει κάποιος είτε ο Γιώργος είτε κάποιος άλλος που δεν μου το έχει εκμυστηρευτεί που να τα έχει ανάγκη. Είναι τόσο σημαντικός ο διπλανός σου όταν σου δίνει ένα ψάρι. Με τον Αγγελόπουλο κοιμόμασταν κεφάλι με κεφάλι. Όταν βρέχονταν τα πόδια του ανέβαινε και ήταν σαν να φιλιόμαστε».

Δες το απόσπασμα όπως προβλήθηκε στο Πρωινό της Πέμπτης:

Πηγή yupiii.gr