Δείτε το Τρέιλερ με τον Ντάνο Εναντίον Σπαλιάρα που έκανε όλο τον Άγιο Δομίνικο, ακόμα και τους Κάμεραμαν να Δακρύσουν!

Και αν μέχρι τώρα οι παίκτες του Survivor, δεν είχαν πάρει στα σοβαρά τα ατομικά αγωνίσματα, σήμερα θα τα δώσουν όλα για να γλιτώσουν την αποχώρηση. Οι αποκαλύψεις του τρέιλερ…

Στο δεύτερο ατομικό αγώνισμα του Survivor, τα πράγματα σοβάρεψαν. Στο αποψινό, το τρίτο, με έπαθλο την ασυλία, θα γίνει χαμός! Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Τετάρτης.
Οι πρώτες εντυπώσεις των Μαχητών ήταν αμήχανες για τα ατομικά αγωνίσματα. “Κολυμπήσαμε στα βαθιά, εγώ όμως θα τα δώσω όλα και μπορεί να το πήραμε κάπως στην πλάκα αλλά εγώ θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ”, είπε ο Βασάλος. Από την άλλη πλευρά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σημείωσε: “Το παιχνίδι τώρα είναι ατομικό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθένας παύει να υποστηρίζει την ομάδα από την οποία προέρχεται”. “Δεν παύει να κάνουμε κάποια στρατηγική. Αυτή είναι η πραγματικότητα, έτσι είναι το παιχνίδι”, κατέληξε ο μισθοφόρος.
Στο δεύτερο ατομικό αγώνισμα του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Γιάννης Σπαλιάρας και Σάρα Εσκενάζυ μπήκαν πιαθιασμένοι για να εξασφαλίσουν τη νίκη και το πολυπόθητο έπαθλο, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να παραμένει εκτός και χθες, λόγω του τραυματισμού της.

Στον τελικό έφτασαν ο Μάριος και ο Βασάλος αλλά μετά από μια σκληρή μάχη, νικητής αναδείχθηκε ο Μάριος.Όσο για το έπαθλο, ο Μάριος επέλεξε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο για να απολαύσουν παγωτό, σούσι, μασάζ και σάουνα! Ρομαντική βραδιά για τα τρία αγόρια που άφησαν πίσω στην παραλία την Σάρα και τον Γιάννη Σπαλιάρα από την ομάδα τους.
Στο σημερινό αγώνισμα με έπαθλο την ασυλία, όλοι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Οι 7 παίκτες που έχουν απομείνει σε λίγες ώρες θα μείνουν 6 και κανείς δεν θα θέλει να είναι στη θέση αυτού που θα αποχωρήσει…
Εμείς λοιπόν είμαστε εδώ και ετοιμάσαμε ένα αστείο τρέλερ για να σας χαλαρώσουμε!
Ντάνος Ενατίον Σπαλιάρα!
Δείτε και Κλάψτε!

via