Γνωστή εστεμμένη δήλωσε συμμετοχή στο Survivor!

Δυναμική, πεισματάρα, έχοντας δώσει μάχες κατά του ρατσισμού και της ομοφoβίας είναι πανέτοιμη εφόσον την επιλέξουν να δοκιμαστεί στο ριάλιτι επιβίωσης που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Κύπρια εστεμμένη καλλονή δήλωσε συμμετοχή για να πάει στο επόμενο Survivor, ο αριθμός της αίτησής της είναι το 27.518!

Με αφορμή αυτό η Star Kύπρος μίλησε για την απόφαση της.

-Ανήκεις στην μερίδα του κόσμου που βλέπει φανατικά Survivor; Ποιος είναι ο λόγος κατά την γνώμη σου που ο κόσμος έχει φάει κόλλημα με το συγκεκριμένο ριάλιτι;


«Δεν θα έλεγα ότι ανήκω στην μερίδα του κόσμου που βλέπει φανατικά το παιχνίδι, όμως το παρακολουθώ και είμαι ενήμερη πάντα για τις εξελίξεις μέσα από τα σόσιαλ μίντια και το ίντερνετ. Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει φανατιστεί διότι είναι ένα παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον από όποια άποψη και να το δεις, έχει δράση, συγκίνηση και γέλιο παράλληλα».

-Δήλωσες συμμετοχή για το επόμενο Survivor, ποια είναι τα κίνητρά σου και ο λόγος που θες να συμμετέχεις;


«Ο λόγος για τον οποίο δήλωσα συμμετοχή είναι κυρίως για την εμπειρία. Θα ήθελα να δοκιμάσω τα όρια και τις αντοχές μου κάτω από συνθήκες όπως αυτές που επικρατούν στο Survivor».

-Θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις σε ένα τόσο ζόρικο ριάλιτι;

«Πιστεύω πως θα μπορούσα να αντεπεξέλθω στα δεδομένα του Survivor, γιατί έχω πείσμα και είναι ανταγωνιστική ως άτομο. Eπίσης στο παρελθόν έχω υποστεί καταστάσεις δύσκολες μέσα από τις οποίες έβγαλα στο συμπέρασμα αυτό και θεωρώ πως μπορώ να τα καταφέρω».

-Tι πιστεύεις ότι έχεις να κερδίσεις από το Survivor;


«Mέσα από το παιχνίδι αυτό πιστεύω ότι έχω να κερδίσω πάρα πολλά, πέρα από τις εμπειρίες και την αναγνωρισιμότητα. Θα γνωρίσω ανθρώπους από διάφορα μέρη της Ελλάδας, διαφορετικούς χαρακτήρες όπου θα πρέπει να αποτελώ μέλος μίας ομάδας επιβίωσης. Θεωρώ πως αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι, όμως θέλω πάρα πολύ να το ζήσω αυτό και να μάθω μέσα από αυτό επίσης πως να επιβιώνεις κάτω από τις συνθήκες αυτές».

-Ποιοι σε παρότρυναν να δηλώσεις συμμετοχή το έκανες αυθόρμητα ή μετά από πολύ σκέψη;

«H αλήθεια είναι πως δεν με παρότρυνε κάποιος, ίσως για την πλάκα ναι, όμως δεν θα το έκανα μόνο για πλάκα. Την απόφαση την πείρα από μόνη μου μετά από αρκετή σκέψη και εν τέλει το έκανα, δήλωσα συμμετοχή».

 

ΠΗΓΗ: fightbook.gr