Αυτό είναι το σημερινό αγώνισμα στο Survivor! Ποιος θα κερδίσει!

Σε ένα άκρως απαιτητικό αγώνισμα με τον αγωνιστικό στίβο να έχει δύο μέρη με στόχους και παζλ θα κληθούν να τα δώσουν όλα διάσημοι και μαχητές για το έπαθλο φαγητού στο Survivor.
Διάσημοι και μαχητές αφού διανύσουν το πρώτο μέρος του αγωνιστικού στίβου θα πρέπει να λύσουν το πρώτο παζλ και να περάσουν από τον πρώτο στόχο που θυμίζει μπόουλινγκ. Αμέσως μετά έχει το δεύτερο παζλ που οδηγεί στον τελικό στόχο που πρέπει με σφεντόνα να σπάσουν τρία πλακάκια.
Στο σημερινό αγώνισμα εκτός από δύναμη, δεξιοτεχνία και αντοχή απαιτεί και εγρήγορση για τα δύο παζλ που θα κληθούν να σχηματίσουν και συνήθως δυσκολεύουν τους παίκτες στο Survivor. Οι δύο ομάδες ωστόσο καλούνται να προσπαθήσουν να συμβιώσουν χωρίς να έχουν λύσει τις μεταξύ τους διαφορές και το κλίμα να μοιάζει πολεμικό. Από τις αντοχές των παικτών σε διάσημους και μαχητές και το πόσο πολύ θέλουν τη νίκη θα εξαρτηθεί για μια ακόμα φορά το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά τα όσα έγιναν στο αγώνισμα που οι μαχητές έκλεψαν τη νίκη μέσα από τα χέρια των διασήμων και την κόντρα ανάμεσα στον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, έχουν αλλάξει δραματικά οι σχέσεις των παικτών στο Survivor.
Διάσημοι και μαχητές δεν έχουν ξεπεράσει τα όσα συνέβησαν ανάμεσά τους παρά την… προσωρινή εκεχειρία που κήρυξαν λόγω της παρουσίας του Σάκη Ρουβά στην παραλία τους. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε έρθει σε απίστευτη κόντρα με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη όταν οι μαχητές έκαναν ένσταση επειδή “έκλεψε” στον αγώνα, παραβιάζοντας τους κανόνες του αγωνίσματος στο Survivor.
“Οι πράξεις μιλάνε, τα λόγια λένε ό,τι θέλουν” λέει ο Μπο στον Γιώργο Αγγελόπουλο, με τον Γιώργο Χρανιώτη να σημειώνει πως έχει σπάσει κάτι στη μεταξύ τους σχέση. “Στον αγώνα ρε φίλε πρέπει να είμαστε εχθροί, τι να κάνουμε δηλαδή”, λέει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στον Κωνσταντίνο Βασάλο. “Πιστεύω ότι έστριψαν δεξιά, εμείς συνεχίζουμε ευθεία προσπαθούμε να τους βάλουμε και εμείς στη δικιά μας ευθεία ή να πάμε από δεξιά μαζί τους”, σημειώνει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.
Μαχητές και διάσημοι τα δίνουν όλα στο άκρως απαιτητικό αγώνισμα, με την ένταση και το πάθος να χτυπάει κόκκινο για τη νίκη που θα τους χαρίσει το πολυπόθητο έπαθλο του Survivor. “Ο καθένας χρησιμοποιεί ό,τι όπλα έχει στη φαρέτρα του”, υπογραμμίζει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

via