Αυτό είναι το κόλπο για να τρελάνετε τον Ντάνο όταν θα είστε στη Σκιάθο! ΔΕΝ θα πάρει τα μάτια του από επάνω σας…

Σίγουρα φέτος το καλοκαίρι η Σκιάθος έχει ενα ακόμα σοβαρό λόγο για να ¨βουλιάξει¨απο τουρίστες και ειδικά Έλληνες… Εκτός οτί είναι ενα Απίθαν, πανέμορφο νησί, απο τον Ιούλιο θα είναι εκεί και το μεγαλύτερο φαβορί για τον τελικό του Survivor!

Ο Αγγελόπουλος είναι Σκιαθίτης, αγαπάει το νησί του και δεν σταματάει στιγμή να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την πανέμορφη Σκιάθο!. Σίγουρα φέτος πολλοί θα είναι αυτοί που θα ψάξουν να τον δούνε απο κοντά και θα γεμίσουν την αγαπημένη του παραλία (Αγια Ελένη) ψάχνοντας μια φωτογραφία μαζί του ή ακόμα και μια βόλτα με τα extreme sports που έχει στην παραλία.

Αν λοιπον θέλετε να ξεχωρίσετε απο όλους και να τραβήξετε το βλέμμα του Ντάνου δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο απο το να ¨σκάστε¨ στην Αγία Ελένη με ένα απο τα αγαπημένα του φουσκωτά, που θα βρείτε μόνο ΕΔΩ


Σίγουρα θα τα λατρέψετε και εσείς όπως όλοι όσοι θα θας δούνε και σίγουρα θα κάνετε την εντύπωση θέλετε στον Ντάνο και όχι μόνο!

Δείτε τις φωτογραφίες και πού θα βρείτε τα φουσκωτά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε μέσα στο πλήθος και σίγουρα θα σας δώσουν ενα μεγάλο πλεονέκτημα για μια μοναδική selfie με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μόνο ΕΔΩ !