Αυτός Είναι Ο Συγκινητικός Λόγος Που Ο Ντάνος Μπήκε Στο Survivor και Χρειάζεται τα 100.000 ευρώ!
Www.true.gr

Αυτός Είναι Ο Συγκινητικός Λόγος Που Ο Ντάνος Μπήκε Στο Survivor και Χρειάζεται τα 100.000 ευρώ!

Κατάφερε να ξεχωρίσει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια και σύντομα να μπει στις καρδιές των τηλεθεατών και στο… στόχαστρο των συμπαικτών του στο «Survivor».

Με το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, χαρίζοντας στο κανάλι του Φαλήρου νούμερα τηλεθέασης που είχαμε να δούμε πάρα πολλά χρόνια, ο 35χρονος παίκτης έχει κερδίσει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του κοινού και περισσότερο των γυναικών καθώς εκτός από την προσωπικότητά του δεν έχει περάσει απαρατήρητη ούτε η γοητεία του. Διαβάστε παρακάτω…

Πρόσφατα τράβηξε και πάλι πάνω του τα βλέμματα, στον τσακωμό του με τον συμπαίκτη του Στέλιο Χανταμπάκη, όταν ο δεύτερος ειρωνεύτηκε τα θρησκευτικά του πιστεύω. Τότε ο Γιώργος είχε εξομολογηθεί τη βαθιά πίστη του στον Θεό, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να τον ειρωνευτεί γι’ αυτό. Κι όπως φαίνεται η πίστη του είναι αληθινή, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Αγγελόπουλος έχει ριζωμένο στην καρδιά και στο μυαλό του ένα τάμα που ελάχιστοι γνωρίζουν.
Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν μικρός, αλλά πριν από λίγα χρόνια έζησε την πρώτη μεγάλη απώλεια, αυτή του πατέρα του, ο οποίος αρρώστησε ξαφνικά και έφυγε γρήγορα από τη ζωή. Το μεγάλο αυτό κενό άρχισε να καλύπτει με την πάροδο του χρόνου ο θείος του, ο Ντάνος, ο οποίος στέκεται μέχρι σήμερα στο πλευρά του σαν πραγματικός πατέρας. Γι’ αυτό και στο παιχνίδι τον Γιώργο τον αποκαλούν «Ντάνο». Το ζήτησε ο ίδιος για να εκφράσει την αδυναμία που έχει στον αγαπημένο του θείο.

Το τάμα, όμως, το συγκεκριμένο που έγινε στην Ιερά Μονή του Ευαγγελισμού στη Σκιάθο δεν αφορά τον θείο του, αλλά τη μητέρα του, η οποία αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και αυτός είναι ο λόγος που ο Αγγελόπουλος μπήκε στο παιχνίδι. Για να τη βοηθήσει σε αυτόν τον άνισο αγώνα που δίνει με όλες του τις δυνάμεις

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr