Αυτά Είναι τα 3 Πιο ΣΚΛΗΡΑ Αγωνίσματα που Παίχτηκαν Ποτέ στο Ελληνικό Survivor! Με το 3ο Πάθαμε την Πλάκα μας!

Από χθες το βράδυ, μετά την απόφαση της παραγωγής να επιλέξει το αγώνισμα της δύναμης για τη μονομαχία των δυο ομάδων έχει ξεκινήσει μια τεράστια κουβέντα για το αν ευνοήθηκαν οι Διάσημοι, επειδή είναι πιο δυνατοί και αν όλο αυτό έγινε επίτηδες για να χάσουν οι Μαχητές και να αποχωρήσει ένας παίκτης από τη δική τους ομάδα (αφού οι διάσημοι “πουλάνε” περισσότερο στο τηλεοπτικό κοινό).

Με την ίδια λογική βέβαια σε κάθε αγώνισμα το οποίο έχει στίβο μάχης και στηρίζεται στην ταχύτητα θα έπρεπε να ενοχλούνται οι διάσημοι και να κάνουν παράπονα στην παραγωγή, επειδή ευνοεί τους μαχητές, οι οποίοι σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ καλύτεροι. Βγαίνει άκρη έτσι;

Οι πιο παλιοί τηλεθεατές βέβαια οι οποίοι πρόλαβαν τα πρώτα τα βλέπουν όλα αυτά και γελάνε.

 

Γιατί αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί τα αγωνίσματα που είχαν κληθεί να φέρουν εις πέρας οι παίκτες στα πρώτα ελληνικά reality ήταν πολύ πιο δύσκολα. Μπροστά σε εκείνα του 2004, τα εφετινά μοιάζουν με βόλτα στην παιδική χαρά.


Μπορείτε να φανταστείτε ποιος από τους τωρινούς παίκτες θα κατάφερνε να μείνει 2 ολόκληρα νερά στο βυθό της θάλασσας και να φτάσει στο σημείο να χάσει τις αισθήσεις του και να ρισκάρει τη ζωή του για τη νίκη;

Αν όλα αυτά σας φαίνονται υπερβολικά, δεν έχετε παρά να δείτε 3 αγωνίσματα από το ελληνικό survivor του 2004 και το φινάλε με τη λιποθυμία του Σπύρου Σούλη, ο οποίος στη διάρκεια ενός συμβουλίου έχασε τις αισθήσεις του, από την εξάντληση.

Πηγή