Αποκάλυψη από τον Γιώργος Χρανιώτη: «Το ξέραμε από ψίθυρους ότι …»

Για να έρθω εγώ προσωπικά με έναν άνθρωπο κοντά, κάτι θα πρέπει να συμβαίνει. Με τον Ντάνο…»

Ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε στο Πρωινό και οι ερωτήσεις για το Survivor έπεσαν βροχή. Ο ηθοποιός και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγιναν φίλοι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και η κουβέντα κινήθηκε αρκετά γύρω από αυτό το θέμα.

«Το παιχνίδι ξέραμε ότι πάει πολύ καλά, δεν ξέραμε λεπτομέρειες -ποιος είναι πιο δημοφιλής. Ότι πάει καλά το ξέραμε από ψιθύρους, από την παραγωγή.

Όταν ήμουν υποψήφιος με τον Ντάνο ήξερα ότι θα φύγω γιατί από τον πρώτο μήνα ήξερα ότι θα είναι ο νικητής. Όταν γίνεται αυτή η νηστεία, δεν έχει κινητό, δεν έχεις τσάντα, δεν έχεις λεφτά, τρέφεσαι απλά για να πας την άλλη μέρα στο αγώνισμα, δεν σε απασχολεί τίποτα άλλο παρά αυτό. Οπότε αρχίζεις και αισθάνεσαι πράγματα πάρα πολύ έντονα. Το κατάλαβα πρώτον επειδή δεν έφευγε και δεύτερον γιατί έβλεπες έναν άνθρωπο να προσφέρει και αυτό ήταν κάτι που περίμενα να εκτιμηθεί και από τους τηλεθεατές.

Για να έρθω εγώ προσωπικά με έναν άνθρωπο κοντά, κάτι θα πρέπει να συμβαίνει. Ειδικά σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες κι εγώ νομίζω έκανα σε αυτόν τον άνθρωπο καλό και αυτός μου έκανε πάρα πολύ καλό με τη στάση του, μου έδωσε πάρα πολύ δύναμη. Αυτό το πράγμα σκοπεύουμε να το συνεχίσουμε κι ελπίζω να μην είναι ένα τηλεοπτικό ψέμα που το καρπωθήκαμε εμείς οι δύο και προσπαθούμε να το συντηρήσουμε».

Πηγή zappit.gr