Απίστευτο…! Δείτε τον…Σωσία του Γιώργου Αγγελόπουλου και θα Μείνετε ΑΦΩΝΟΙ!

Aναντίρρητα ο παίχτης του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα φαινόμενο.

Από όποια οπτική γωνία και να δεις το πράγμα η επικοινωνιακή φούσκα που ξέσπασε τους τελευταίους μήνες γύρω από το όνομα του είναι τεράστια. Ο κόσμος με περισσή περιέργεια αναζητά να μάθει τα πάντα που περιτριγυρίζουν την ζωή του, ενώ ο γυναικείος πληθυσμός της χώρας τον ανέβασε στο βάθρο με τους πιο ωραίους άντρες της Ελλάδας.
Ένας πασίγνωστος άντρας της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας έχει πολλά όμοια εξωτερικά χαρακτηριστικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, σε σημείο που στην αρχή νομίσαμε ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, αν εξαιρέσεις την μακριά μακριά χαίτη του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον παγκοσμίου φήμης DJ Axwell.


Για όσους δεν γνωρίζουν τον Axwell είναι ένας Σουηδός DJ, παραγωγός, remixer και ιδιοκτήτης των Axtone Records. Μάλιστα, ήταν μέλος των Swedish House Mafia σε συνεργασία με τον Sebastian Ingrosso και τον Steve Angello. Επιπλέον δύο φορές ήταν ο νικητής των DJ Awards και το 2013 το Βρετανικό περιοδικό DJ Mag τον τοποθέτησε ανάμεσα στους 100 DJ του πλανήτη στην 19η θέση. Δείτε τις φωτογραφίες του και θα καταλάβετε για τι ομοιότητα μιλάμε.

via