Απίστευτη Αποκάλυψη απο το Πρωινό για Survivor: «Έμαθα ότι έχει γίνει SΕΧ και το ένα πρόσωπο είναι…»

Το πρωινό σχολίασε τα όσα είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το !

Kαι η Σάσα Σταμάτη πέταξε την βόμβα: «Έμαθα ότι έχει γίνει σεξστο Survivor και το ένα πρόσωπο παραμένει σταθερό. Τελεία και παύλα. Ο κόσμος είναι πολύ έξυπνος και μπορεί να καταλάβει πολλά».

Συγκεκριμένα είπε:
«Έμαθα ότι έχει γίνει σεξ, και το ένα πρόσωπο παραμένει σταθερό» πέταξε τη βόμβα η Σάσα, «ο κόσμος είναι πολύ έξυπνος και μπορεί να καταλάβει πολλά!»

«Σεξάκι δεν έχουν δείξει, σίγουρα!» συγκατένευσαν οι υπόλοιποι και το πάνελ ξεκαρδίστηκε στα γέλια. «Είναι εύκολο να καταλάβεις ποιος θα έκανε, και ποιος κουνιέται! Δεν το έχει τραβήξει η κάμερα, φεύγουν στο βουνό, και χάνονταν για ώρες!» συνέχισε η Σάσα. «Ναι, κάτι τέτοιο εννοεί!» συμφώνησε η Φαίη.


Δεν υπάρχει σχέση, και μάλιστα η κοπέλα, το ένα πρόσωπο παραμένει σταθερή, τα υπόλοιπα αλλάζουν! Επειδή κάποια κοπέλα το έμαθε και πήγε και το είπε σε κάποιον, και αυτός το είπε σε όλους!» συνέχισε η Σάσα να πετάει ατάκες-βόμβες, «Να γιατί έγινε κλίκα παιδιά! Τελικά ήταν άλλος ο αρχηγός της κλίκας!» συνεχίστηκαν τα σχόλια. «Η Παπαδοπούλου το είπε στον Χανταμπάκη, αυτό εννοούσε! Άρα δεν είναι αυτοί οι δύο!» αποκάλυψαν στο Πρωινό.

«Επίσης έμαθα ότι κάποιος πάει και κάνει την ανάγκη του, το χοντρό του, και δεν βάζει φύλλα από πάνω, με αποτέλεσμα οι άλλοι να τα πατάνε!» κατέληξε η Σάσα, με τα υπονοούμενα να κατευθύνονται προς τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Πηγή: