Απίστευτη Ανατροπή στο Survivor: Xτυπήθηκαν ψήφο-ψήφο αλλα Τελικά Αποχωρεί ΑΥΤΟΣ με ελάχιστη Διαφορά…

Για μία ακόμα φορά το βαρόμετρο που ονομάζεται twitter δείχνει το δρόμο. Επί της ουσίας είναι δηλωτικό του αυριανού αποτελέσματος, το οποίο είναι ήδη γνωστό και στους ανθρώπους του ΣΚΑΪ σχετικά με το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει.

Οι περισσότεροι χρήστες ψηφίζουν Ευριδίκη Βαλαβάνη. Και είναι γεγονός ότι εάν μπορούμε να επιστρέψουμε αρκετές ημέρες πίσω, το κοινό περίμενε με ανυπομονησία τη στιγμή που η δημοσιογράφος του καναλιού του Φαλήρου θα βρισκόταν ανάμεσα στους υποψηφίους προς αποχώρηση.

Πλέον οι παραλληλισμοί με το Στέλιο Χανταμπάκη δίνουν και παίρνουν καθότι πολλοί σχετίζουν τη Βαλαβάνη με την περιβόητη κλίκα του Αγίου Δομήνικου.

Όπως προαναγγέλλει το κοινό του twitter η Ευριδίκη θα έχει την τύχη του Χανταμπάκη και μάλιστα οι προτάσεις που χρησιμοποιούν είναι χαρακτηριστικές των συναισθημάτων που προκαλεί η ίδια στον κόσμο.

Σε κάθε περίπτωση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού η ίδια δήλωσε ότι θέλει να μάθει τη γνώμη του κόσμου.

Γεγονός, το οποίο όπως θα διαπιστώσετε και από τις αναρτήσεις που παρατίθενται στη συνέχεια, δεν έμεινε ασχολίαστο.


Ωστόσο, σύμφωνα με τα μεταμεσονύχτια spoilers δόθηκε μάχη ψήφο με ψήφο μεταξύ της Ευριδίκης Βαλαβάνη και της Λάουρας Νάργες με την πρώτη να παραμένει τελικά οριακά στο παιχνίδι.

Πληροφορία βέβαια που δεν επιβεβαιώνεται ούτε από τον Άγιο Δομίνικο αλλά ούτε και από το κανάλι.

Το μόνο δεδομένο είναι πως πράγματι οι δύο παίκτριες έδωσαν μάχη ψήφο με ψήφο χωρίς βέβαια να έχουν μεγάλη απόσταση εκ των ενός από τους δύο συνυποψηφίους τους προς αποχώρηση.


Οπότε και το βράδυ της Τετάρτης δεν αποκλείεται ολική ανατροπή.


Την ίδια στιγμή υπήρξε μπαράζ σχολίων των «haters» της πρώην αθλητικογράφου του Σκάϊ.

Πηγή