Αν ο γλύπτης της προτομής του Ρονάλντο έφτιαχνε τα αγάλματα των παικτών του Survivor. Mε τον Σπαλιάρα Δακρύσαμε...
Www.true.gr

Αν ο γλύπτης της προτομής του Ρονάλντο έφτιαχνε τα αγάλματα των παικτών του Survivor. Mε τον Σπαλιάρα Δακρύσαμε…

Σάλο προκάλεσε στα social media και όχι μόνο η εμφάνιση της νέας προτομής του Κριστιάνο Ρονάλντο πριν λίγες ημέρες.

H αποκάλυψη της προτομής έγινε κατά την εκδήλωση για τη μετονομασία του αεροδρομίου της Μαδέιρα. Γλύπτης της περίεργης αυτής προτομής, που δε θύμιζε και πολύ τον Ρονάλντο, ο Εμανουέλ Σάντος. Ο γλύπτης λίγο έως πολύ χαρακτηρίστηκε άσχετος, ατάλαντος και ανίκανος να φέρει εις πέρας το μοναδικό πράγμα που του ανατέθηκε. Να φτιάξει μια προτομή που να μοιάζει με τον Ρονάλντο.

Ειδικά στα κοινωνικά δίκτυα άκουσε αρκούντως υποτιμητικά σχόλια για το αστείο δημιούργημά του. Έφτασαν μάλιστα σε σημείο να ζητήσουν να ξαναφτιαχτεί το γλυπτό αφού το συγκεκριμένο έμοιαζε με προσβολή.

Ο καλλιτέχνης απάντησε στους επικριτές του «σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε». Ο Ρονάλντο από την πλευρά του φάνηκε να το διασκεδάζει. Πόζαρε χαμογελαστός δίπλα στο δημιούργημα του γλύπτη χωρίς να ενοχλείται. Η μη ομοιότητά του δεν τον ένοιαξε ιδιαίτερα. Αυτό που τον ένοιαζε ήταν ο πορτογάλος γλύπτης να φτιάξει μια προτομή που να τον δείχνει νέο. Αυτός ήταν και ο λόγος που η μοναδική διόρθωση που ζήτησε από τον γλύπτη λίγο πριν ολοκληρωθεί η προτομή ήταν να «σβήσει» τις ρυτίδες που είχε χαράξει.Τι θα γινόταν αν ο γλύπτης της προτομής ταξίδευε στον Άγιο Δομήνικο για να φιλοτεχνήσει τα αγάλματα των παικτών του Survivor;

Ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης θα μπορούσε να συνεχίσει να εκφράζει τις καλλιτεχνικές του ιδιαιτερότητες και εκτός Πορτογαλίας. Γιατί όχι να έπαιρνε ένα αεροπλάνο και να βρισκόταν στον Άγιο Δομήνικο; Στις παραλίες που γυρίζεται το ελληνικό Survivor. Εκεί θα έβρισκε τις νέες μούσες του, τους παίκτες του δημοφιλούς ριάλιτι. Η παραγωγή θα του έδινε το ελεύθερο να τους φτιάξει όπως αυτός επιθυμεί. Με όποιο υλικό θέλει. Πέτρα, μάρμαρο, χαλκός, προτομές ή και ολόσωμα αγάλματα. Ό,τι γούσταρε ο ίδιος. Στην τέχνη δεν χωρούν περιορισμοί.Ας δούμε όμως πώς θα ήταν οι δημιουργίες του εκκεντρικού γλύπτη αν είχε για μοντέλα του κάποιους από τους παίκτες του Survivor.

Πηγη: menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr