Αλλάζουν οι ισορροπίες στο Survivor! Η στάση του Σπαλιάρα απέναντι στους Μαχητές και η συμπάθεια Σάρας – Ελισάβετ στους…

Πώς σχολιάζουν οι Διάσημοι την ψηφοφορία των Μαχητών

Στο επεισόδιο της Πρωτομαγιάς Μαχητές και Διάσημοι στο Survivor έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν την ασυλία. Ωστόσο, η υπεροχή των Διασήμων στη δύναμη ήταν προφανής και έδωσε ισοπεδωτική ήττα στους Μαχητές, οι οποίοι έχασαν με 10 -1. Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν εκείνος που ψηφίστηκε συνολικά από την ομάδα των Μαχητών προς αποχώρηση, καθώς θεωρήθηκε ο πιο αδύναμος στην ομάδα τους. Με την ατομική ασυλία τους, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ψήφισε την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος τον Ορέστη Τσανγκ.

Eτσι, υποψήφιοι για αποχώρηση είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Ορέστης Τσάνγκ και η Ελισάβετ! Στο τρέιλερ του Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τον Μπο σχολιάζουν πως οι ισορροπίες στην ομάδα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο Γιάννης Σπαλιάρας συζητώντας με την ομάδα δηλώνει έτοιμος και να φύγει και να μείνει.: «Είμαι έτοιμος και να μείνω και να φύγω», ενώ ο Ορέστης Τσανγκ φαίνεται πιο σκεπτικός ενώ κάθεται μόνος στην κούνια που έχει κατασκευάσει. Η Ελισάβετ ως παλαιά σε αυτή τη θέση δείχνει να το έχει πάρει πιο χαλαρά και μαζί με την Σάρα …κοινωνικοποιούνται στην αντιπαλη ομάδα.
Δείτε το τρέιλερ:

via