Επιτέλους! Αυτή είναι Όλη η Αλήθεια Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το Θηρίο Mercentes Τζίπ που Κυκλοφορεί Μετά το Survivor!
Www.true.gr

Επιτέλους! Αυτή είναι Όλη η Αλήθεια Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το Θηρίο Mercentes Τζίπ που Κυκλοφορεί Μετά το Survivor!

Συνεχίζονται τα σχόλια και οι αναρτήσεις για το νικητή του Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο (Ντάνο) από τα ΜΜΕ και κυρίως από αυτά της Showbiz.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχολίασαν το τζιπ που οδηγούσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νικητής του .
Μεταξύ άλλων ακούστηκε στο Φτιάξε καφέ να στα πω: «Στα νησιά έχουν τζιπ, αλλά όχι τέτοια τζιπ! Αυτό είναι τζιπ πολυτελές, τζιπ λιμουζίνα. Το φιμέ τζάμι δεν σου κάνει εντύπωση; Κυκλοφορούσε ο Ντάνος με φιμέ τζάμι;».
Η δε Κατερίνα Καινούργιου υπερασπίστηκε τον Ντάνο λέγοντας: «Παιδιά, τι σας ενόχλησε στο τζιπ; Μπορεί να είναι φίλου του, αλλά δικαίωμά του! Νευριάζω όταν σχολιάζουμε αυτοκίνητα»
Εμείς ανακαλύχαμε και βρήκαμε την πραγματική αλήθεια και είναι πολύ διαφορετική.
Χθες μόλις ένα από αυτά παρουσίαζε τον Γ. Αγγελόπουλο να έχει αγοράσει μία πανάκριβη μαύρη Mercedes. Το δημοσίευμα βέβαια είναι τελείως ανακριβές αφού το αυτοκίνητο είναι προσφορά της οικογένειας Χαλιβελάκη που δραστηριοποιείται στον τομέα των ενοικιάσεων αυτοκινήτων στην Αθήνα, την Σκιάθο κ.α

Ο Αλ. Χαλιβελάκης προσφέρει τη Mercedes στο φίλο του Γ. Αγγελόπουλο

via

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr