Έτσι θα φτάσουμε στον μεγάλο νικητή! Αναλυτικά όσα θα παρακολουθήσουμε από την Κυριακή ως τον μεγάλο τελικό

Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε επίσημα όσα θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα μέχρι τον μεγάλο τελικό του Survivor.

Όπως είπε η παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα, την Κυριακή θα υπάρξει η δεύτερη ασυλία και ο παίκτης που αποχωρεί.

Την επόμενη ημέρα, δηλαδή τη Δευτέρα, μαζί με μία έκπληξη θα ξεκινήσει η νέα ψηφοφορία μεταξύ των δύο παικτών που δεν έχουν κερδίσει ατομική ασυλία και κατά συνέπεια δεν προκρίνονται στον ημιτελικό. Το κοινό θα είναι αυτό που θα αποφασίσει ποιος θα αποχωρήσει και ποιος θα φτάσει στον ημιτελικό.


Το βράδυ της Τρίτης, στον ημιτελικό που θα μεταδοθεί ζωντανά από την Αθήνα, θα έρθουν αντιμέτωποι εκ νέου οι τρεις παίκτες που τελικά προκρίθηκαν. Το κοινό με νέα ψηφοφορία θα κρίνουν ποια θέλουν να είναι η δυάδα του μεγάλου τελικού και ποιος είναι ο παίκτης που τελικά αποχαιρετά το reality λίγες ώρες πριν την τελική κρίση.

Την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Τετάρτη, θα παρακολουθήσουμε και πάλι ζωντανά τον μεγάλο τελικό με παρουσιαστή πάντα τον Σάκη Τανιμανίδη. Και πάλι οι τηλεθεατές θα είναι αυτοί που θα ψηφίσουν ώστε να αναδείξουν ποιος τελικά είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor.


Το μεσημέρι της Πέμπτης, στο τελευταίο Survivor Πανόραμα της χρονιάς, η Ελεονώρα Μελέτη συναντά στο πλατό και τους δύο φιναλίστ και μιλούν μαζί της για όσα βίωσαν τους πέντε μήνες παραμονής και επιβίωσής τους στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Έτσι θα τελειώσει το πιο επιτυχημένο reality της τελευταίας δεκαετίας!

πηγη