Έρχεται το Survival: Ξεκινάει το ελληνικό Survivor του «Ε» με παρουσιαστή-έκπληξη!

Μοιάζει απίστευτο, μοιάζει σαν είδηση από το koulouri, όμως είναι αλήθεια.

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η πληροφορία πως το Epsilon ετοιμάζεται να γυρίσει στην Πελοπόννησο το δικό του Survivor, με τίτλο Survival. Βλέποντας την τρομακτική επιτυχία του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, οι άνθρωποι του καναλιού (οι οποίοι έδωσαν μάχη για να σταματήσει το Survivor) αποφάσισαν να κάνουν την ελληνική version του παιχνιδιού. Παρότι το κανάλι δεν έχει προβεί ακόμα σε επίσημη ανακοίνωση, δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν πως έχει ήδη βρεθεί ο χώρος διεξαγωγής του νέου εγχειρήματος του σταθμού.
Ποιος είναι αυτός; Η παραλία Κουρούτας, η οποία βρίσκεται τρία χιλιόμετρα από την Αμαλιάδα, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Νομού Ηλείας.
Γεγονός φυσικά καθόλου τυχαίο, αφού η παραλία αυτή φημίζεται για την ομορφιά της και κάθε χρόνο βραβεύεται με Μπλε Σημαία.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του καναλιού βιάζονται πολύ να ολοκληρώσουν το final concept ώστε να ξεκινήσει το ριάλιτι να προβάλλεται μέσα στο καλοκαίρι, παίρνοντας την σκυτάλη από το…original Survivor, το οποίο τις πρώτες μέρες του Ιουλίου ρίχνει αυλαία…
Θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούν να πάρουν και το κοινό του Survivor, το οποίο θα είναι εθισμένο στον Ντάνο, τον Σπαλιάρα και τα άλλα παιδιά και θα ψάχνει ένα υποκατάστατο…
Ο σταθμός είναι ήδη σε αναζήτηση των «Διάσημων» παικτών του Survival, με τον όνομα του Κώστα Σόμμερ να ακούγεται έντονα για τον ρόλο του παρουσιαστή. Είναι άλλωστε γνωστό, πως ο ίδιος ασχολείται ενεργά με τα extreme sports και επίσης το όνομα του είχε ακουστεί εντονα και για το Survivor (ως παίκτης, στην ομάδα των διασήμων). Στο ερώτημα τι θα πει το κανάλι όταν ερωτηθεί πώς γίνεται να κάνει ένα σχεδόν ίδιο πρότζεκτ με αυτό που κατακεραύνωνε τόσο πολύ, η απάντηση είναι απλή: Θα πει ότι δεν έχει καμία σχέση το Survival με το Survivor και ότι το δικό του προϊόν δεν είναι reality…εξαθλίωσης, αλλά δοκιμασιών!
Το δεύτερο και πιο κρίσιμο ερώτημα, αν δηλαδή το κανάλι μπορεί να φέρει εις πέρας μια τόσο δύσκολη και απαιτητική παραγωγή μένει να απαντηθεί στην πράξη.
Αν και οι περισσότεροι ξέρουν ήδη την απάντηση…

via