Έξαλλη η Κολιδά με την επίθεση που Δέχεται. Τα σπασμένα πλευρά τα μπουζούκια και οι δημόσιες σχέσεις…

Αναμφισβήτητα η δύναμη του Survivor αλλά και οποιουδήποτε άλλου αντίστοιχου τηλεπαιχνιδιού έχει τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή των παιχτών.

Από την μια μέρα στην άλλη από άγνωστοι, γίνονται πασίγνωστοι, αλλά celebrities περιορισμένου χρόνου και διαρκείας. Πολλοί από αυτούς δεν μπορούν να διαχειριστούν την υπερέκθεση και κάνουν απανωτά επικοινωνιακά λάθη μη μπορώντας να αντεπεξέλθουν στον «θόρυβο» γύρο από το όνομα τους.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την γυμνάστρια του Survivor, Ειρήνη Κολιδά, η οποία με την επιστροφή της στην Ελλάδα πήρε παραμάζωμα κάθε τηλεοπτική και ραδιοφωνική εκπομπή που μιλάει Ελληνικά. Όμως η στάση της μέσα στο παιχνίδι ως μάνα, που λαχταρά να δεί το παιδί της, καθώς και ο τραυματισμός στα πλευρά από το ατύχημα, δεν συνάδει με την εικόνα που παρουσίασε εκτός παιχνιδιού.

Φωτογραφήσεις, εκπομπές, μπουζούκια και δημόσιες σχέσεις είναι μερικές λέξεις που απάρτιζαν την καθημερινότητα της Ειρήνης. Το κορίτσι προσπάθησε να ζήσει το όνειρο της αγνοώντας τους κινδύνους που εγκυμονούν. Όταν όμως αντιλήφθηκε την κριτική που της ασκείται και το κράξιμο απο το κοινό, αλλά και από τα ΜΜΕ έγινε έξαλλη, καθώς δεν είναι μαθημένη στην δημόσια κριτική και τώρα προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.


Δυστυχώς τα λάθη… πληρώνονται!

Πηγή