Πέθανε Μόνη και Παρατημένη σε Ένα Φθηνό Γεροκομείο. Κάποτε την Βλέπαμε Όλοι στην Τηλεόραση
Www.true.gr

Πέθανε Μόνη και Παρατημένη σε Ένα Φθηνό Γεροκομείο. Κάποτε την Βλέπαμε Όλοι στην Τηλεόραση

Ένα ηλικιωμένο πρώην μοντέλο πέθανε από ακάρεα ψώρας όταν τα παράσιτα μόλυναν το γηροκομείο που την φιλοξενούσε, στην Georgia.

Η ασθενής που πάσχει από άνοια, Rebecca Zeni, 93, πέθανε από «σηψαιμία οφειλόμενη σε ψώρα» στο γηροκομείο Shepherds Hill Nursing Home στο LaFayette τον Ιούνιο του 2015.

Οι αρχές ήξεραν για την έξαρση της ψώρας, ένα μικροσκοπικό ακάρι που μπαίνει στο δέρμα και γεννάει τα αβγά του, αλλά ποτέ δεν ερεύνησαν ή έλεγξαν το γηροκομείο.

Η οικογένεια της Zeni την είχε βάλει στο γηροκομείο το 2010 αφού είχε διαγνωστεί με άνοια. Τώρα έχουν κάνει μήνυση στο Pruitt Health που διοικεί το γηροκομείο, για αμέλεια.Φρικιαστικές φωτογραφίες δείχνουν την Zeni καλυμμένη με ψώρα και στο δέρμα της να ζουν εκατοντάδες εκατομμύρια ακάρεα.

Το χέρι της είχε γίνει μαύρο, με μακρυά, άκοπα νύχια και καλυμμένο με νεκρό δέρμα.Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε πιστεύει πως πρέπει να είχε έναν πολύ επίπονο θάνατο.

Αρχεία δείχνουν πως υπήρχαν τουλάχιστον 2 ξεσπάσματα ψώρας στο γηροκομείο, το 2013 και 2015, με 35 άτομα από τους ασθενείς και τους φιλοξενούμενους να επηρεάζονται.

Η Zeni, πέθανε στις 2 Ιουνίου 2015 – 11 μέρες μετά το τελευταίο ξέσπασμα.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr