Νίκος Μάνεσης: Ένας Διαφορετικός Άνθρωπος, Ένας Εξαιρετικά Ηθικός Δημοσιογράφος
Www.true.gr

Νίκος Μάνεσης: Ένας Διαφορετικός Άνθρωπος, Ένας Εξαιρετικά Ηθικός Δημοσιογράφος

Ο Νίκος Μάνεσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα το 1961. Το μικρόβιο της δημοσιογραφίας το είχε απο πολύ μικρός, έτσι δεν δυσκολέυτηκε για τον δρόμο που θα ακολουθούσε.

Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της δημοσιογραφίας καταφέρνωντας να χτίζει μια μεγάλη καριέρα. Έχει εργαστεί στα περισσότερα ιδιωτικά κανάλια και σε αρκετές εφημερίδες.

Eίναι πατέρας δύο παιδιών, τα οποία έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του Φαίη Μαυραγάνη.

Ο ίδιος έχει αποκαλύψει, πως παρά το φορτωμένο πρόγραμμα εργασίας του, δεν αφήνει ποτέ την γυμναστική.

Ο ίδιος, έχει υπάρξει κατά το παρελθόν παντρεμένος, με την Φωτεινή Δάρρα.Στην εκπομπή του «60’ Ελλάδα», που προβάλεται μέσα απο τον Alpha, καλείται να ταξιδεύει για να βρίσκεται σε περιοχές που αντιμετωπίζουν κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

Μπορεί το ζευγάρι να βρίσκεται στην καρδιά των γεγονότων λόγω της δουλειάς τους, αλλά όπως και οι ίδιοι αποκάλυψαν, όταν μπαίνουν στο σπίτι τους, όλα τα άλλα μένουν πίσω.

Ο Νίκος Μάνεσης στη συνέντευξη που έδωσε εξομολογήθηκε ότι νιώθει άγχος για το μέλλον των παιδιών του.«Σε μια χώρα που ότι δομείς, είναι δομημένο λάθος σε μια χώρα που είναι η καλύτερη του πλανήτη αλλά οι πολίτες της κάνουν τα πάντα για να την διαταράξουν να μην ανησυχώ; Όταν βλέπω παιδιά με πέντε πτυχία και δουλεύουν, σερβιτόροι και μοναδική διέξοδος είναι το εξωτερικό;-πώς να μην ανησυχώ για τα παιδιά μου; Η ευχή που θα δώσω στα παιδιά μου, όταν σταθούν στα πόδια τους, είναι «να βρείτε μια πολύ καλή δουλειά στο εξωτερικό -και να κάνετε το επάγγελμα πού έχετε διαλέξει».

Ποιοι είναι οι στόχοι σας;

«Να παραμείνω δημοσιογραφικά, εν ζωή, σε μια περίοδο όπου μας έχουν βαφτίσει συλλήβδην “αλήτες, ρουφιάνους, δημοσιογράφους για ν’αποδείξω ότι στην πλειονότητα είμαστε δημοσιογράφοι. Και όλα τα άλλα που· ακούγονται είναι λαϊκισμός και κατά βάση πολιτικός λαϊκισμός. Από ανεπάγγελτους, κυρίως, αριβίστες».

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr