Άγγελος Λάτσιος: Μαζί με την μικρή Μαρίνα και η Ελένη Μενεγάκη λιώνει από αγάπη!
Www.true.gr

Άγγελος Λάτσιος: Μαζί με την μικρή Μαρίνα και η Ελένη Μενεγάκη λιώνει από αγάπη!

Άγγελος Λάτσιος: Ο μεγαλύτερος αδερφός τρέφει τεράστια αδυναμία στις μικρότερες αδερφές του και ειδικά στο μικρό Μαρινάκι! Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι ολόκληρος άντρας πλέον και προσέχει την Λάουρα, την Βαλέρια και την Μαρίνα σαν τα μάτια του. Και αυτό το Πάσχα, η παρουσιάστρια του Alpha θα το περάσει με την οικογένειά της εκτός Αθηνών. Φαίνεται, μάλιστα, πως η πασχαλινή απόδραση έχει ήδη ξεκινήσει από το αγαπημένο τους μέρος, τα Άχλα της Άνδρου, αν και η Ελένη δεν έχει ακόμα αποκαλύψει το μέρος στο οποίο θα κάνει διακοπές.

Πριν λίγη ώρα, ο Άγγελος δημοσίευσε μια φωτογραφία της μικρής Μαρίνας με φόντο την εξοχή! Ο μεγάλος αδερφός κρατάει το χέρι της αδερφής του κατά τη διάρκεια του περιπάτου τους και όπως είναι επόμενο το στιγμιότυπο απέσπασε χιλιάδες likes από τα πρώτα λεπτά που δημοσιεύτηκε.

Φυσικά, η ευτυχισμένη μαμά δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει το τρυφερό στιγμιότυπο! «Παιδάκια μου όμορφα! Ο μεγαλύτερος και η μικρότερη ! Τα 2 από τα 4 αστεράκια μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη κάτω από την φωτογραφία.

πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr