Αυτοκτονίες κοριτσιών: Ραγδαία αύξηση - Ποιες είναι οι αιτίες
Www.true.gr

Αυτοκτονίες κοριτσιών: Ραγδαία αύξηση – Ποιες είναι οι αιτίες

Αυτοκτονίες κοριτσιών: Σύμφωνα με το Κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων, οι αυτοκτονίες των κοριτσιών στην εφηβική ηλικία έχει φτάσει στα ύψη. Το 2015 σημειώθηκαν ίσως οι περισσότερες αυτοκτονίες εφήβων για τα τελευταία 40 χρόνια.

Αυτοκτονίες κοριτσιών: Τι είναι η αυτοκτονία και πόσο σοβαρό πρόβλημα είναι

Αυτοκτονία – Οι ερευνητές διαπίστωσαν σημαντική αύξηση στις αυτοκτονίες μεταξύ εφήβων κοριτσιών και αγοριών στις Η.Π.Α. από το 1975 έως το 2015, με το ποσοστό των κοριτσιών να φτάνει σε επίπεδο-ρεκόρ. Από το 2007 έως το 2015 μόνο, τα ποσοστά αυτοκτονίας διπλασιάστηκαν μεταξύ των εφήβων κοριτσιών. Επιπλέον υπήρξε αύξηση κατά 30% μεταξύ των εφήβων αγοριών.

Αυτοκτονίες κοριτσιών: Στατιστικά

Αν και το ποσοστό αυτοκτονίας έπεσε το 2007, το 2015 εκτοξεύτηκε. Για να καταλάβετε το 2015, 5 κορίτσια ανά 100.000 αυτοκτόνησαν!Συνολικά, αυτή η ανάλυση μιλάει για μια αυξανόμενη τάση σε εθνικό επίπεδο, δήλωσε στο CNN ο Thomas Simon, σύμβουλος αυτοκτονίας του CDC.

Αυτοκτονίες κοριτσιών: Ποιες είναι οι αιτίες

Είναι πιθανό ότι δεν υπάρχει κανένας μοναδικός παράγοντας για να εξηγηθεί η αύξηση αυτή, δήλωσε ο Simon, αλλά οι πιθανοί παράγοντες κινδύνου περιλαμβάνουν ιστορικό κατάχρησης ουσιών, στίγμα ψυχικής υγείας και παρατεταμένο άγχος από την οικονομική κρίση.http://time.com

Διαβάστε επίσης

Νευρωτισμός: Θετική είδηση για όσους πάσχουν από την ψυχική νόσο

Ψυχιατρικά Νοσοκομεία: Πάνω από 35 επικίνδυνοι ασθενείς – ΠΟΕΔΗΝ

Μειωμένη ενέργεια: Αιτία για συναισθηματικές διαταραχές

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr