7 Ασκήσεις για Αρχάριους που θα σας Βοηθήσουν να Εξαφανίσετε το Λίπος Κάτω από τα Χέρια.
Www.true.gr

7 Ασκήσεις για Αρχάριους που θα σας Βοηθήσουν να Εξαφανίσετε το Λίπος Κάτω από τα Χέρια.

Ενώ υπάρχουν κάποιες ασκήσεις που σμιλεύουν τους μυς και τους κάνουν να φαίνονται μεγαλύτεροι από ότι είναι, το πιο σημαντικό κομμάτι για οποιοδήποτε σώμα είναι η διατροφή.

Βέβαια, αν θέλετε να εντάξετε μερικές ασκήσεις στο πρόγραμμά σας που να στοχεύουν στο λίπος των χεριών, τότε ρίξτε μια ματιά στις ασκήσεις που ακολουθούν:

1.

Οι μυς αυξάνουν τον μεταβολισμό και την ικανότητα να καίμε λίπος αλλά μας κάνουν να φαινόμαστε μεγαλύτεροι.

Σταθείτε όρθιοι με ένα βαράκι σε κάθε χέρι. Κρατήστε τους αγκώνες σας κλειστούς και κοντά στον κορμό και στρίψτε τις παλάμες μέχρι να κοιτάνε προς τα μπροστά.

2. Αυτή η άσκηση θα γυμνάσει τους δικέφαλους και τους τρικέφαλους. Να στέκεστε με τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων ενώ έχετε σφίξει την κοιλιά σας.

Προσοχή να μην σηκώνετε πολύ ψηλά το βαράκι γιατί μπορεί να τραυματιστείτε.

3.

Οι κάμψεις είναι πολύ καλές ασκήσεις για τα χέρια και δυναμώνουν όλο το πάνω κομμάτι του σώματος. Αυτή η παραλλαγή είναι ακόμα πιο αποδοτική λόγω της κλίσης.4.

Αυτή είναι πολύ καλή άσκηση για τα χέρια γιατί ενεργοποιεί πολλούς μυς και αυξάνει την δύναμη. Να θυμάστε να έχετε σφιγμένο τον κορμό σας και να σηκώνετε βάρη που θα μπορείτε να κάνετε 5 με 8 επαναλήψεις.

5.

Αυτή η άσκηση μπορεί να αυξήσει σε μεγάλο βαθμό τους τρικέφαλους. Να σιγουρέψετε πως οι αγκώνες είναι κλειδωμένοι και πιέστε το βάρος προς τα πάνω.

6.

Θα σας βοηθήσει να χαλαρώστε τους γοφούς και να δυναμώσετε τους γλουτούς. Επίσης θα δυναμώσει και την πίσω πλευρά σας ενισχύοντας τους μυς που κρατάν την σπονδυλική καθώς και το στήθος. Να ελέγχετε το βαράκι και να στοχεύετε για 2 σετ των 12 με 15 επαναλήψεων.7.

Είναι μία πολύ καλή άσκηση για τα χέρια και την πλάτη. Λυγίστε ελαφρώς τα γόνατα και πιέστε τον πισινό σας όσο γίνεται προς τα πίσω. Πιάστε το βαράκι και τραβήξτε το προς το στομάχι σας. Κρατήστε ευθεία την πλάτη. Χαμηλώστε και επαναλάβετε.

8. Το πιο σημαντικό είναι η ισορροπημένη διατροφή. Είναι πολύ σημαντικό να ελέγχετε το πόσες θερμίδες καταναλώνετε τη μέρα και το πόσες πρωτεΐνες, λιπαρά και υδατάνθρακες παίρνετε.

Η συνέπεια είναι το κλειδί για την αλλαγή. Καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό πριν κάνετε μεγάλες αλλαγές στην διατροφή σας.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr